Előfizetői tartalom

Óriásokat környékez meg a német tőzsde

Portfolio
Az intézményi ügyfelek közvetlen kiszolgálása prioritást élvez a német tőzsdénél, az üzemeltető elnöke szerint a közvetítő bankok és vagyonkezelők nem fognak kárt szenvedni mindezzel, egyszerűen új profillal próbálják kiegészíteni a szolgáltatásaikat. A verseny vélhetően nem lesz vérre menő, hiszen a Deutsche Börse-nek is az az érdeke, hogy a régi ügyfelei ne forduljanak el tőle.

A Frankfurti tőzsdét üzemeltető Deutsce Börse elnöke, Reto Francioni szerint a jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni az intézményi ügyfelek kiszolgálására, többek között a nyugdíjalapokkal is szorosabb együttműködésre törekednek- írja az Investment & Pensions. Francioni szerint a német tőzsde fel van készülve a bankokkal és vagyonkezelőkkel vívott csatára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés