Előfizetői tartalom

Micsoda csata! - Utolsó pillanatban ütötte ki a brókert az alapkezelő

Somi András
Soha ennyi pénzügyi szakembert nem trombitáltunk még össze, mint a Portfolio.hu VB Tippjátékára, soha ennyi tipp nem született, soha ennyi sört még nem osztottunk ki hasonló apropóval, de más okból sem, azt hiszem, és ráadásul a Portfolio.hu és a Pénzcentrum.hu is kiválóan teljesített a focijóslásban! A versenynek sajnos vége, de azért vessünk még egy utolsó pillantást, hogyan is voltak képesek előrejelezni a futball drámáit és komédiát azok, akiknek egyébként a pénzügyi piacok drámáit és komédiáit kell előrejelezni. Nemcsak a vb, a tippjáték is izgalmasan alakult, a végső sorrend pedig csak a döntő lefújásakor alakult ki a tabellán.

Aki azt állítja, hogy az elmúlt hónapban keményen dolgozott, az szimplán hazudik. Mindenki a focivébét nézte. Ez a minimum, de a Portfolio.hu sokkal messzebb ment, és egy merész húzással egész egyszerűen megkíséreltük megbénítani az egész magyar tőkepiacot. Tippjátékot szerveztünk a brókereknek, elemzőknek és alapkezelőknek, illetve mindenkinek, aki ezeknél a cégeknél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés