Előfizetői tartalom

Számos Templeton alappal gazdagodik a hazai piac

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) mai napon kiadott határozata alapján számos Franklin Templeton alap érhető el hazánkban is. Az alapok nagyon széles termékpalettát mutatnak fel, külön érdekesség, hogy egyes alapsorozatok különböző devizában is elérhetők, így például Hongkongi dollárban is befektethetünk.

A forgalomba hozatali engedély birtokában több tucat Franklin Templeton alap érhető el mostantól Magyarországon is. Az alappaletta nagyon széles, találunk részvény- és kötvényalapokat, fejlett piacokon vagy feltörekvő piacokon befektető alapokat, sőt egyes alapsorozatok exotikus devizákban vannak kibocsátva. Az új alapok listája a következő: Franklin Gold and Precious Metals...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés