Előfizetői tartalom

Hogy érhetők el hedge fund hozamok kisbefektetők számára?

Portfolio
Számos befektető nézi irigykedve a hedge fundok teljesítményét és szívesen részesedne is belőle, azonban erre csak a nagy és gazdag befektetőknek van lehetőségük. Erre kínálhatnak megoldást olyan tőzsdén kereskedett alapok, amelyek a fedezeti alapok teljesítményét követnék, ezáltal kisebb befektetők is részesedhetnének a fedezeti alapok hozamaiból.

A hedge fundok számtalan egyedi stratégiát használnak, és változatos eszközkategóriákba fektetnek, ami képessé teszi őket, hogy sokszor átlagon felüli hozamot produkáljanak ügyfeleiknek. Azonban az ilyen alapok sokszor zártak, illetve csak nagy tőkével elérhetők, ami meggátolja, hogy kisbefektetők is részesüljenek az előnyeikből. Erre kínálnak megoldást a hedge fundok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés