Előfizetői tartalom

Vége a jó világnak - Kisebb hozammal kell beérnünk

Portfolio
A következő 10 évben nem lehet olyan jó hozamok elérni majd a befektetéseken, mint azt korábban remélni lehetett - ez derül ki a világ egyik legnagyobb nyugdíjalapjának becsléséből. A komoly részvényarány ellenére évente 8.3 százalék helyett csak 7.5 százalékot lehet majd elérni, mindez pedig a világgazdasági lassulás és a magasabb infláció velejárója.

A világ és Amerika egyik legnagyobb nyugdíjalapja, a CalPERS nyilvánosságra hozta a következő 10 évre vonatkozó hozam-becsléseit, a válság miatt pedig drasztikus váltás volt tapasztalható. A befektetői bizottság hétfői üléséről kikerült információk szerint a következő 10 éves periódusban az alap évente 7.54 százalékos hozamot érhet el - írja a Pensions & Investments....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés