Előfizetői tartalom

A nemzetközi alapkezelők vonzónak találják a hazai piacokat

Portfolio
A magyar piac legnagyobb szereplői, a befektetési alapok és fedezeti alapok menedzserei véleménye sokban hasonlít a magyar elemzőkéhez. Eszerint a kormány hibázott, amikor túlzó kijelentéseket tett, a fundamentumaink nem olyan rosszak, a kockázatok és bizonytalanságok azonban még mindig jelentősek. Ennek ellenére a piacok jelentős hozamemelkedésen vannak túl, ami az alapok menedzserei szerint már vonzóvá teszik hazánkat.

A nemzetközi befektetési alapok menedzserei is úgy látják, a politikusi nyilatkozatok csak a belföldi közönségnek szóltak, ahogy azt már számos elemzőtől is hallottuk, ezzel teret csinálva a megszorításoknak. Bár Jeff Chowdhry, az F&C feltörekvő piaci vezetője szerint is nagy hiba volt az országot Görögországhoz hasonlítani, a fejlett országokhoz képest jók a fundamentumaink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés