Előfizetői tartalom

Túl drágán nem kérnek az angolok az újításokból

Portfolio
Egy friss felmérés szerint Angliában a következő öt évben biztosan az életjáradékok lesznek a legnépszerűbb termékek a járadékszolgáltató piacon, annak ellenére, hogy a piaci szereplők egyre szélesebb termékpalettát tudnak az ügyfeleknek bemutatni. Az emberek többsége nem akar kifogyni a megtakarításából, a nyugdíját meg akarja védeni, az alternatív járadék termékek viszont túlságosan drágának tűnnek. A felmérés eredménye számunkra azért érdekes, mert egy nálunk fejlettebb pénzügyi kultúrájú országban is hasonló motiváló tényezők hatnak a befektetők gondolkodásmódjára.

A Xafinity Paymaster kutató cég felmérése szerint a következő öt évben továbbra is a legnépszerűbb nyugdíjfelvételi opció az életjáradék marad Angliában. A felmérés a fejlett járadékszolgáltató piac összes szereplőjére kiterjedt, így a biztosítókra, járadékszolgáltatókra is, a megkérdezettek 90 százaléka szerint pedig a nyugdíjasok többsége az életjáradékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés