Előfizetői tartalom

A dicsőség a kínai államon múlik

Portfolio
Nagy valószínűséggel a 130 milliárd dolláros vagyont kezelő kínai állami nyugdíjalap is beszáll egy újonnan induló fedezeti alapba, konkrét bejelentésre még nem került sor, viszont az köztudott, hogy a nyugdíjalap és az alapkezelő már évek óta együtt dolgozik. A jelenlegi helyzetben nagyon sok függ a nyugdíjalaptól, hiszen a nemzetközi befektetők nem szívesen adnak pénzt újonnan indult alapoknak, részben az átláthatóság hiánya miatt.

Ilyen és ehhez hasonló témákkal behatóbban is foglalkozunk az elismert külföldi és hazai előadókat felvonultató Portfolio.hu Wealth Management 2010 Konferencián. Rég hallatott magáról a világ egyik legnagyobb állami nyugdíjalapja, a kínai National Social Security Fund (NSSF), a legfrissebb hírek szerint az NSSF nem tett le a kockázatos befektetések portfólión belüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés