Előfizetői tartalom

Élesedik a verseny, külföldi alapok szorongatják a hazaiakat

Portfolio
Az új magyar és európai szabályozások komoly változásokhoz vezethetnek a magyar piacon is. Az új UCITS irányelv lehetőséget ad az alapkezelőknek, hogy egy külföldi bázisról külön bejegyzés nélkül működtethessenek alapokat az Unió országaiban, míg a magyar szabályváltozások egyszerűsítették az alapkezelők feladatait - hangzott el az ING tájékoztatóján. Bár tartós befektetési számla bevezetése csak forintos alapokra számára elérhető, ennek megoldása már a küszöbön áll.

Ilyen és ehhez hasonló témákkal behatóbban is foglalkozunk az elismert külföldi és hazai előadókat felvonultató Portfolio.hu Wealth Management 2010 Konferencián. Az új törvények elfogadásával 2010-től annyiban egyszerűsödött egy új alap dolga, hogy egyrészt elég a szükséges dokumentumokat angolul és elektronikus formában benyújtani, ami már külföldről is egyszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés