Előfizetői tartalom

Rekord magasságokban a hazai befektetési alapok

Portfolio
Újabb csúcsra ért a magyar befektetési alapok vagyona áprilisban, köszönhetően a tavaly nyár óta tartó nettó tőkebeáramlás folytatódásának. A részvénypiaci hangulat romlása a részvényalapok teljesítményében és eszközeinek alakulásában is meglátszott, miközben az ingatlan- és kötvényalapok népszerűsége tovább nőtt. A rövid lejáratú, likvid és biztonságos hozamokat biztosító pénzpiaci alapok továbbra is dominálják a piacot, de az utóbbi időben slágerré vált garantált alapok és a bonyolultabb termékekbe fektető származtatott alapok népszerűsége is töretlen.

Ilyen és ehhez hasonló témákkal behatóbban is foglalkozunk az elismert külföldi és hazai előadókat felvonultató Portfolio.hu Wealth Management 2010 Konferencián. Tovább menetelt áprilisban a magyarországi befektetési alapok által kezelt vagyon mennyisége, újabb történelmi csúcsot döntve. A BAMOSZ frissen közzétett áprilisi adatai szerint a hazai alapok által kezelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés