Előfizetői tartalom

Semmi sem olyan, mint korábban - Kevesebb, de jobb alapot indítanak

Portfolio
A fedezeti alapok alapítására irányuló befektetői igény alaposan megcsappant a válság óta, köszönhetően a befektetési bankok részvételét a jövőben nagy valószínűséggel megtiltó amerikai törvényjavaslatnak. Az alapok menedzsereinek a meglévő kezdeményezésekhez is egyre nehezebb finanszírozást találniuk, a befektetők egyre óvatosabbá válnak és hosszas átvilágítási folyamatokat követelnek meg. Ennek ellenére zömmel az Egyesült Államokban létesülnek fedezeti alapok, de a korábban megszokottakhoz képest kisebb számban, alacsonyabb tőkével, viszont jobb minőségben.

Ilyen és ehhez hasonló témákkal behatóbban is foglalkozunk az elismert külföldi és hazai előadókat felvonultató Portfolio.hu Wealth Management 2010 Konferencián. Nagyon lecsökkent a fedezeti alapok (hedge fundok) alapítására irányuló befektetői akarat világszerte. A kockázati étvágy és a magasabb megtérülések keresése iránti igény a válság mélypontja óta valamelyest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés