Előfizetői tartalom

A felügyelet igazat adott a Raiffeisen ügyfelének

Portfolio
Egy több évvel ezelőtti ügy miatt kapott egymillió forintos bírságot a Raiffeisen Bank, a PSZÁF mai határozatából kiderült, hogy egy elszámolási nézeteltérés van az ügy hátterében. A panaszos ügyfél szerint olyan befektetési jegyeket vettek nyilvántartásba az értékpapírszámláján még 2006-ban és 2007-ben, amire nem adott megbízást, a felügyelet pedig a panaszosnak adott igazat.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének mai határozata alapján egy millió forintos bírságot kapott a Raiffeisen Bank Zrt., miközben a magyar hatóság arra kötelezte a bankot, hogy "a befektetési szolgáltatások nyújtása során a megbízások rögzítésére vonatkozó jogszabályi előírásokat maradéktalanul tartsák be". A felügyelet indoklása szerint egy elszámolási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés