Előfizetői tartalom

Virágzik az ETF-ek piaca

Portfolio
10 éve vásárolhatunk úgynevezett ETF-eket a tőzsdéken, amelyek piaca azóta is lendületesen nő. A növekvő népszerűségét az egyszerűségének, rugalmasságának és alacsony költségeinek köszönheti, de természetesen mindez hátrányokkal is jár. Az elmúlt évtizedes fejlődésének köszönhetően manapság már a legkülönbözőbb piacokba és termékekbe fektethetünk.

Ezen a héten lesz tíz éves az első ETF (Exchange Traded Fund), melyet a londoni tőzsdén hoztak létre. Jelenleg több mint 250-et jegyeznek Londonban és több mint 2100 elérhető szerte a világban - írja a Times Online. Az ETF-ek piaca azóta is lendületesen nő, a BlackRock ETF kutatási részlegének vezetője, Deborah Fuhr becslése szerint csak idén 30 százalékkal. Az ETF az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés