FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Döbbenet: kommandósok vitték el a nyugdíjasokat

Portfolio
Még tavaly nyáron rabolt el négy idősebb német állampolgár egy pénzügyi tanácsadót, akit négy nap fogva tartás után kommandósok szabadítottak ki. A bírósági tárgyalás egészen mostanáig tartott, a négy elkövetőből kettő letöltendő, míg másik kettő felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A 61 és 80 év közötti elkövetők azért folyamodtak az emberrablásra, mert a tanácsadó által ajánlott befektetések a válságban teljesen elértéktelenedtek, és az összesített káruk elérte a 2.5 millió eurót.

Tegnap fejeződött be annak a négy nyugdíjasnak a pere, akik még tavaly nyáron raboltak el a saját lakása elől egy pénzügyi tanácsadót. A 61 és 80 év közötti vádlottak azért vetemedtek az emberrablásra, mivel így akarták visszaszerezni azt a 2.5 millió eurót, amit azért vesztettek el, mert a pénzügyi tanácsadó által javasolt befektetések a válság során szinte teljesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés