Előfizetői tartalom

Még mindig rugalmatlanok a nyugdíjpénztárak

Portfolio
A hazai magánnyugdíjpénztári piacon nincs túlságosan nagy koncentráció, sem a pénztárak számát, sem a vagyonkezelést végző szolgáltatók piacát tekintve - véli Köves Benedek, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese. A szakember szerint a választható portfóliós rendszert több szempontból is tovább lehetne fejleszteni, hogy minél pontosabb, személyre szabottabb kiszolgálást lehessen nyújtani a pénztártagok számára. Ennek egyik legjobb eszköze lehet a target-date portfóliók alkalmazása.

Köves Benedek a Portfolio.hu-NYIKA Nyugdíjkonferencia 2010 résztvevője lesz, ahol a nyugdíjrendszer és a nyugdíjpénztárak legfontosabb problémái kerülnek terítékre. Portfolio.hu: Mennyire látod erőteljesnek a hazai magánnyugdíjpénztári piac koncentrációját a pénztárak, illetve a velük kapcsolatban álló vagyonkezelőket tekintve? Köves Benedek: A hazai magánnyugdíjpénztárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés