Előfizetői tartalom

"Nem kell mindent elhinni a Fidesznek" - Figyelmeztetés külföldről

Portfolio
Újra egy külföldi újságban tűnt fel kicsiny hazánk, a BusinessWeek írásában befektetési alapkezelők nyilatkoztak az áprilisi választásokról. A szakértők egybehangzó véleménye szerint a Fidesz a kormányra kerülése után minden szükséges intézkedést meg fog hozni a költségvetési hiány kordában tartása érdekében, az intézkedések viszont nem lesznek befektető-ellenesek. A rendszerváltás óta például először van egy pártnak esélye a parlamenti kétharmad megszerzésére, a befektetők éppen ezért sokat várnak az új kormánytól. Politikai szakértők szerint pedig elég tapasztalt politikus Orbán Viktor ahhoz, hogy ne kételkedjünk, a látszat ellenére a választások után nem kell laza fiskális politikára felkészülni.

A BusinessWeek tegnapi megjelent írása kifejezetten az áprilisi választásokra koncentrált, az alapkezelői felmérésnek is betudható körkép alapján azt a végkövetkeztetést vonhatjuk le, hogy a várhatóan nyertes Fidesznek nem sok esélye van a tétlenkedésre az ominózus választás után, azonban a szükséges intézkedéseket befektetőbarát módon fogják megoldani. A Fidesznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés