FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

A magyar nyugdíjasok irigylésre méltó helyzetben vannak

Portfolio
Nagyon kedvező képet fest a magyar nyugdíjrendszerről a Financial Times mai száma, a cikk következtetése szerint ugyanis a havi 300 euró körüli átlagnyugdíj, az ingyenes egészségügyi ellátás és tömegközlekedés, valamint a gázártámogatás még a nálunk gazdagabb országok nyugdíjasainak is irigylésre méltó lehetne. A tekintélyes lap ezen felül elismerően ír a Bajnai-kormány által végrehajtott megszorításról és reformokról, hiszen azok megvalósítása egészen eddig szinte lehetetlennek bizonyult.

A tekintélyes brit lap, a Financial Times hasábjain megint feltűnt Magyarország, Chris Bryant helyi beszámolója azért is lehet érdekes, mivel igen kedvező képet fest az országról. Nem ez az első eset, hogy közvetlenebb hangvételben írnak rólunk, azonban most legalább optimista hangvétel tükröződik vissza az írásról. A beszámoló szerint egészen kiváló körülmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés