Előfizetői tartalom

Napi szinten döntenek a Pioneer új alapja felett

Portfolio
A Pioneer Hozamhajrá Zártvégű Tőkegarantált Alap átalakulásával jön létre a Magellán Alap, ami speciális befektetési stratégiát követ, hiszen az alapot kezelő szakemberek naponta határozzák meg, hogy a vagyon mekkora része kerüljön részvény típusú befektetésekbe. A Magellán Alap bevezetését az teszi indokolttá, hogy a lakossági befektetők kockázattűrő képessége továbbra is alacsony, de egyre tudatosabban kezelik befektetéseiket. Az alap befektetési jegyei forintban kerülnek kibocsátásra, így a januártól napvilágot látott kamatadó mentességet is biztosító új TBSZ konstrukció keretében is megvásárolhatóak -, vagy NYESZ számlára is elhelyezhetőek lesznek. A következőkben a Pioneer sajtóközleményét tesszük közzé.

A Magellán Tőkevédett Nyíltvégű Származtatott Alap azt az úgynevezett CPPI befektetési stratégiát alkalmazza, amely a fejlettebb tőkepiacokon már évek óta az egyik legnépszerűbb konstrukció a tőkevédett alapok között. "Elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy kipróbált és a közelmúlt nehéz körülményei között is jól teljesítő megoldást hozzunk Magyarországra."...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés