Előfizetői tartalom

Bátrabbak lesznek a nagyok - Most épül vissza a bizalom

Portfolio
Nyilvánosságra került a Tilburg Egyetem nyugdíjalap felmérése, a 78 válaszadó intézményi befektető szerint 2010-ben várhatóan legalább 5 százalékponttal fog a részvények aránya növekedni a portfólión belül, ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy bátrabbak lesznek az alapok ebben az évben. Korábban sokat hallhattunk arról, hogy a rali ellenére nem szálltak vissza a nagyobb szereplők, a felmérés alapján viszont van okunk a bizakodásra rövid távon.

Egy friss felmérés szerint kezd visszatérni a befektetők bizalma a részvénypiacokra, az európai nyugdíjalapok például 2010 végéig érdemben szeretnék emelni a portfóliók részvényarányát. Az IPE és a hollandiai Tilburg Egyetem által készített felmérés szerint a részvénykitettséget legalább 5 százalékponttal kívánják megemelni az európai nyugdíjalapok. A megkérdezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés