Előfizetői tartalom

Új tőkevédett alap a Pioneertól

Portfolio
Péntekig jegyezhető az első olyan hazai befektetési alap, amely az amerikai és nyugat-európai országok egyre népesebb idősödő korosztályát kiszolgáló vállalatokba fektet. Az elöregedő és fejlett társadalmak a dinamikus növekedés lehetőségét biztosítják a rekreációval, biotechnológiával és gyógyszerek gyártásával foglalkozó vállalatoknak és azok részvényeseinek. A tőkevédelmet kínáló befektetés jól illeszkedik a hosszú távú megtakarítási eszközök, így a nyugdíj-előtakarékossági számlával (NYESZ) és a tartós befektetési szerződéssel (TBSZ) létrehozott megtakarítási portfóliókba.

A Pioneer Alapkezelő az Elixír Tőkevédett Nyíltvégű Származtatott Befektetési Alap létrehozásával egy eddig teljesen egyedülálló, az idős korosztály fogyasztására építő befektetési lehetőséget kínál. A HVB Triatlon 4 Zártvégű Befektetési Alap átalakítása révén létrejövő befektetési alap az első a maga nemében a hazai befektetési szolgáltatók kínálatában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés