Előfizetői tartalom

Fejlődő országok kerültek a Pioneer fókuszába

Portfolio
A világgazdasági válság nyertesei közé tartozó fejlődő országok gyor-san magukhoz tértek a válság után, és várhatóan az elkövetkezendő évtized gazdasági fejlődésének éllovasai közé fognak tartozni. A Pioneer Alapkezelő indiai és latin-amerikai vállalatok részvényeibe fektető nyílt végű befektetési alapjai az átrendeződő világgazdasági erőviszonyokra építenek. A következőkben a Pioneer Alapkezelő sajtóközleményét közöljük változtatások nélkül.

A válság súlypont-eltolódást hoz a gazdasági régiók között: a korábban dinamikusan fejlődő Kína mellett India és Dél-Amerika jutnak meghatározó szerephez az elkövetkező évtizedekben. Az országok fejlődése a vállalatok teljesítményében is tükröződik, ez pedig hosszabb távon a részvények árfolyamát is emelkedő pályára állítja. A fejlődő országok vállalatainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés