Előfizetői tartalom

Már majdnem visszahoztuk a veszteségeket

Portfolio
A Vanguard elemzése szerint az alapkezelő által kezelt, befizetés meghatározott nyugdíjprogramok egyenlege már meghaladja a 2007 végi magasságokat. A növekedést nagyobb részben az okozta, hogy a tagok rendszeresen fizettek be a számlájukra, miközben a március óta megfigyelhető rali is sokat segített. Az amerikai piacok jelenleg 25 százalékkal vannak elmaradva a korábbi csúcsaiktól, a kevésbé szerencsés 40 százalék pedig vélhetően éppen emiatt van még vesztőben.

Az amerikai befektetési alappiac egyik kiemelt szereplője, a Vanguard szerint az általa kezelt befizetés meghatározott (DC) nyugdíjszámlák 60 százaléka már két éves időtávon emelkedést mutat, természetesen ez nem jelenti közvetlenül azt, hogy a válság értékromboló hatását sikerült teljes egészében leküzdeni- írja a Pensions & Investments. A nyugdíjprogramok tagjai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés