Előfizetői tartalom

Két új portfolió az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztárnál

Portfolio
Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár 2009. december 1-jétől módosítja korábbi portfoliós rendszerét, melynek keretében két új befektetési csomagot vezet be, valamint lehetővé teszi a pénztártagok részére a portfolióváltás időpontjának és gyakoriságának megválasztását. Ezzel lehetővé válik, hogy az eltérő életkorú, különböző kockázatvállalási hajlandósággal és szemlélettel rendelkező pénztártagok az eddigieknél is még testre szabottabb megtakarítási formát válasszanak, az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár pedig még nagyobb mértékben tudja elősegíteni tagjai számára a megfelelő mértékű nyugdíj kiegészítés elérését. A következőkben az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár közleményét közöljük változatlan formában.

2009. december 1-jétől az eddigi három választható portfoliót az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár kibővíti egy kifejezetten alacsony kockázatú (Kockázatkerülő) és egy magas kockázatú (Dinamikus) portfólióval. A jelenleg is érvényben lévő portfoliók, a Klasszikus, Kiegyensúlyozott és Növekedési portfoliók megtartják a korábban előirányzott eszközösszetételüket. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés