Előfizetői tartalom

Varga Mihály: korrigálni fogjuk a kormány hibáit

Portfolio
A mai napon tartott Figyelő és Heti Válasz konferencián az öngondoskodás került terítékre, az előadók között pedig a Fidesz szakpolitikusa és alelnöke Varga Mihály is szerepelt. Előadását az adórendszerre hegyezte ki, azonban a hallgatóság azt is megtudhatta, hogy a jelenleg az országgyűlés előtt heverő nyugdíjrendszert érintő törvényjavaslat megszavazásától függetlenül hibás, és ha kormányon lesznek, akkor ezt azonnal korrigálni fogják.

A Figyelő és a Heti Válasz mai konferenciája az öngondoskodás témakörét feszegette, az első panel elején pedig Varga Mihály, a Fidesz alelnöke is szót kapott. Előadásában főképp az adórendszert érintő kritikákat fogalmazott meg, szerinte ugyanis a magyar gazdaság csapdáját ez jelenti, az adórendszer a foglalkoztatást is nyomott szinten tartja. A kormány által az országgyűlésnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés