Előfizetői tartalom

Új alapok a láthatáron

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének határozata alapján több új befektetési jegy sorozattal bővül a hazai paletta az East Capital jóvoltából. A luxemburgi bejegyzésű befektetési társaság célterületei közé tartozik a Baltikum, Közép-Kelet-Európa valamint Oroszország, az alapokkal pedig nem csak egyes régiókat, hanem országokat is elérhetnek a befektetők, így például lehet kifejezetten orosz, vagy török piacra koncentráló alapot vásárolni.

Új alapokkal gazdagodik a hazai befektetési alap paletta, az East Capital jóvoltából pedig fejlődő országok részvénypiacaihoz nyerhetünk hozzáférést. Az alapok között találunk egyes régiókra koncentráló alapokat, viszont olyan országokat is közvetlenül megcélozhatunk, mint például Törökország vagy Oroszország. Az új alapok listája a következő: East Capital (Lux)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés