Előfizetői tartalom

Nagy siker volt a Nyugdíjpénztári Est

Portfolio
A kellemetlen időjárás nem szegte kedvét a nyugdíjpénztári szektor szereplőinek, a tegnap este megrendezésre kerülő Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Esten teltház volt. A megjelentek több érdekfeszítő előadást is meghallgathattak, sőt egy panelbeszélgetésre is sor került, amiben szakértők és piaci szereplők osztották meg véleményüket az éppen aktuális témákról. Így előkerült például a szervezeti forma-váltás, valamint az önkéntes pénztári befizetésekre kirótt 25 százalékos adó is.

Tegnap este a barátságtalan időjárási viszonyok ellenére a nyugdíjpénztári szektor színe-java képviseltette magát a Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Estjén. A már három éve, évente több alkalommal megrendezésre kerülő eseményen több előadást is meghallgathattak a résztvevők, és egy panelbeszélgetésre is sor került, amelyen a szektort leginkább érintő változások kerültek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés