Előfizetői tartalom

Kiút a válságból az egészségpénztári befizetésekkel

Portfolio
Az Egészségügyi Világszervezet statisztikái és hazai kutatások egyértelműen alátámasztják, hogy a munkavállalók egészségi állapota 73%-ban befolyásolható tényezőktől függ. Előbbi arány legnagyobb hányadát az életmód teszi ki, amelyet a környezeti tényezők és az egészségügyi rendszer követnek. A gazdasági válság egyik következménye a munkavállalók pszichés terheltsége és az ebből eredő egészségkárosodás, amely a munkaadói oldalon akár pénzügyi veszteségként is realizálódhat. A Stabilitás Pénztárszövetség Egészségpénztári Tagozata hangsúlyozza, hogy a kiútban nagy szerepe van az önkéntes egészségpénztári szolgáltatásoknak. A következőkben a Stabilitás Pénztárszövetség sajtóközleményét közöljük.

Magyarországon - az Európai Uniós átlagához képest - jelentős hátrányban vagyunk, mind a várható élettartam, mind az egészségmegőrzés területein. A gazdasági válság nem csak a munkavállalók gazdasági kilátásait rontották, hanem a dolgozók egészségügyi állapotát is. A lakosság egészségi körülményeire és ennek következtében a gazdaság versenyképességére hatással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés