Előfizetői tartalom

Versenyképes díjak az Allianztól

Portfolio
Magyarország piacvezető biztosítótársasága nemcsak az új ügyfeleknek kínál versenyképes díjakat, hanem a meglévőknek is, akik pedig használják az Allianz egyéb pénzügyi szolgáltatásait, azok további összegeket spórolhatnak meg. Kiemelkedő, 33 százalékos kedvezményre számíthatnak a gépjármű-felelősségbiztosítás (GFB) terén az Allianznál azok az autósok, akik 2010. január 1-i kockázatviselési kezdettel kötnek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást. Idén jelentősen bővül a kedvezményezettek köre, amely mind a fiatalabb, mind a tapasztalt vezetőket érinti.

Az eddigieknél kiélezettebb kampányra számít az Allianz, hiszen ez lesz az utolsó év, amikor csak két hónap áll rendelkezésére a biztosítóváltáshoz. Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató kijelentette: az Allianz a gépjármű-felelősségbiztosítási piac legjelentősebb szereplőjeként azt a célt tűzte maga elé a 2010. évi GFB-kampányban, hogy megbízhatóan magas színvonalon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés