Előfizetői tartalom

Újabb nyugdíjpénztárt bírságoltak meg

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete félmillió forintos bírsággal sújtotta az MKB Nyugdíjpénztárt, egy hónappal ezelőtt már hasonló összegű bírságot kapott ugyanez az intézmény, akkor viszont egy korábbi ügyre vonatkozott a felügyelet szankciója. Most viszont a 2009-es bevallásokra vonatkozóan találtak hiányosságokat - áll a Felügyelet határozatában.

Egy hónappal ezelőtt 12 pénztárat bírságolt meg a PSZÁF, több esetben is két határozat sújtotta a pénztárakat, most ehhez a körhöz csatlakozott az MKB nyugdíjpénztár. A célvizsgálat az indoklás szerint 2009 májusa és júniusa között zajlott le, a vizsgálat lezárásáig pedig nem történt meg a 2009-re vonatkozó bevallások lekönyvelése. Azóta nagyjából rendeződött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés