Előfizetői tartalom

A bankárok jövőre is retteghetnek

Portfolio
A Reuters szerint a bércár szigorú intézkedései nem csak a 2009-es esztendőre vonatkoznak majd, hanem megváltozott feltételek mellett jövőre is komoly csapással számolhatnak a legjobban kereső bankárok. A kormányzati mentőcsomagból dollár milliárdokat kapó nagybankok eddig azzal kalkuláltak, hogy csak 2009 utolsó hónapjait érinti a változás, azonban Kenneth Feinberg bejelentése megkavarta a kártyalapokat.

A csak bércárként elhíresült Kenneth Feinberg tovább borzolja az amerikai kormány által kimentett bankok kedélyét, a legfrissebb hírek szerint ugyanis a 2009-re vonatkozó bércsökkentések csak az út elejét jelentik - írja a Reuters. Feinberg még a múlt héten árulta el, hogy a kormányzati mentőcsomaggal leginkább érintett hét nagybank vezetőinek fizetése átlagosan 50...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés