Előfizetői tartalom

Új párt száll síkra a nyugdíjasokért

Portfolio
Kimondottan a nyugdíjkérdés hangsúlyosabb képviseletének céljával alapít pártot Nagy-Britanniában egy neves nyugdíjszakértő jogász. Robin Ellison, aki korábban a nyugdíjalapok szövetségének elnöki tisztjét is betöltötte, azt reméli az új szerveződéstől, hogy a következő választásokon akár több parlamenti széket is megszerezhet.

Az U Party néven összeálló párt alapítása ugyan még a kezdeti fázisban tart, de az alapítók már élénk kommunikációba kezdtek. Legfontosabb céljuk, hogy nagyobb teret biztosítsanak a nyugdíjrendszer problémáinak a politikai párbeszédekben, és javítsák a közszolgáltatások minőségét - írja az IPE. "Bizonyos kérdésekben baloldali, másokban jobboldali álláspontot fogunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés