FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Az új kormány dönthet a nyugdíjreformról (Interjú)

Portfolio
Végéhez közeledik a Nyugdíj és Időskor Kerekasztal (NYIKA) munkája, hamarosan megismerheti a közvélemény, hogyan látja egy nyugdíjreform lehetséges irányait a kifejezetten ennek modellezésére létrehozott szakértői testület. A minden korábbinál részletesebb és mélyebb adatbázisok és modellek alapján úgy tűnik, az egyén szintjén komoly eltéréseket eredményezhet egy reform, amit remélhetőleg a politika is napirenden tart a jövőben - mondta el Holtzer Péter, a NYIKA elnöke, akivel a mai Stabilitás Pénztárkonferencián beszélgettünk.

Portfolio.hu: A Nyugdíj és Időskor Kerekasztal pár hónapja nem hallatott magáról a széles közvélemény előtt, de a munkája végéhez közeledik. Mikor számíthatunk az eredmények bemutatására? Holtzer Péter: Egy-két hónap múlva elkészülünk a lezáró jelentésünkkel, ami persze nem jelenti, hogy most már minden munkánknak vége, nincs mivel foglalkozni a nyugdíjreform előkészítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés