Előfizetői tartalom

Összevonja vagyonkezelési tevékenységeit a nemzetközi Erste Csoport

Portfolio
Átszervezi alapkezelési és vagyonkezelési tevékenységeit Ausztriában és Kelet-Közép-Európában az Erste Group Bank AG. A jövőben tíz társaság működik majd a jelenleg 33,8 milliárd eurót kezelő Erste Asset Management GmbH (EAM) égisze alatt. Az új struktúrában az Erste Group megerősítheti a vagyonkezelési piacon elfoglalt pozícióját. A következőkben az Erste sajtóközleményét közöljük változatlan formában.

Az új vagyonkezelő társaság, az Erste Asset Management GmbH (EAM) az Erste Group Bank AG száz százalékos tulajdonában álló leányvállalata. Az új cégben egyesülnek a bankcsoport Ausztriában és Kelet-Közép-Európában működő befektetési társaságai, az új struktúra az Erste Group vagyonkezelő és alapkezelő vállalatainak összefogására szolgál. A vagyonkezelési termékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés