FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Pénz helyett most fontos levelet hozott a postás

Portfolio
A nyáron elfogadott változások értelmében a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a tegnapi napon levélben értesítette az arra jogosult pénztártagokat a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe történő visszalépésről. A legfontosabb az érintett tagok számára, hogy 2009 végéig van csak lehetőség a cselekvésre, a határidő elmulasztása pedig jogvesztéssel jár. A levélben egyértelmű ajánlás nem szerepel a visszalépés mellett vagy ellen, a váltás egyéni döntés kérdése, a határidő pedig éppen elégséges ahhoz, hogy mindenki a megfontolt lépést hozhasson. A következőkben a PSZÁF közleményét közöljük változatlan formában.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (Felügyelet) - törvényi kötelezettségének eleget téve - 2009. szeptember 28-án, a Magyar Posta közreműködésével tértivevényes levélben értesítette az érintett jelenlegi és volt magánnyugdíjpénztári tagokat a társadalombiztosítási (TB) nyugdíjrendszerbe történő visszalépés, illetve a pénztártagság figyelembevételével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés