Előfizetői tartalom

Nyugdíj: a kormánynak jó, neked nem biztos

Somi András
Háborús helyzet van, először a nőket és gyermekeket mentsük, aztán minden nyugdíjpénztári vagyont fektessünk állampapírokba - véli Németh György, aki az ÁKK-val vállvetve érvel a nyugdíjpénztárak minél nagyobb arányú kötvénybefektetései mellett. Igaz, hogy eddig ez a megoldás meglehetősen gyengén muzsikált, de most majd másképpen lesz, mondják ők. Szerintem meg nincs igazuk, pláne, hogy az állítólag a devizakitettség korlátozását célzó rendelet csak indirekt, de azért szándékolt módon tereli efelé a pénztárakat. Ja, hogy ez ellentétes az elmúlt évek szinte összes pénztári szabályozásával? Kit érdekel!

Soha még cikkben ennyiszer leírva nem láttam a nevem, mint Németh György korábbi, szándékoltan provokatív véleményemre írott tudományos igényű válaszában, pláne nem olyanban, amiben sok egyéb mellett a szerző huszáros fordulattal még a zsidók vagyonának elrablására is kitér. Nem ismerem személyesen Németh Györgyöt, de az az érzésem, hogy egyszer valamikor fordítva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés