Előfizetői tartalom

Új ingatlanbefektetési alap kezdte meg működését

Portfolio
Megkapta a befektetési alapok kezelésére vonatkozó felügyeleti engedélyt a 120 milliós alaptőkével, januárban létrehozott Indotek-Invesments Befektetési Alapkezelő Zrt. A Florange Property Ingatlanforgalmazó és Hasznosító Kft. 100 százalékos tulajdonában lévő társaság a közeljövőben kizárólag zártkörű, ingatlanforgalmazási tevékenységre létrehozott befektetési alapok üzemeltetését tervezi.

A vállalkozás elsődleges tevékenysége jövedelemtermelő ingatlanok bérbeadása lesz - jelentette be Titkos Alexandra, az új társaság front office vezetője. A cég képviselője elmondta, az Indotek-Invesments jelenleg az egyetlen olyan befektetési alapkezelő az országban, amely a válságban megrendült vállalkozások ingatlanvagyonának restruktúrálásával foglalkozik. Szakértői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés