Előfizetői tartalom

Indul a banzáj! - Pénteken feje tetejére állhat a tőzsde

Somi András
Túl vagyunk a "mínuszegyedik" és a "nulladik" napon, így ma végre pozitív tartományba lendült a Sziget fesztivál, az első nappal kezdetét veszi az ötnapos mulatozás, amit a pénzügyi szektor megmondóemberei sem hagynának ki semmi pénzért. Mikor indítsunk spekulatív támadást a magyar pénzügyi piacok ellen, ha nem most? A Portfolio.hu büntetően mélyenszántó és reprezentatív felmérése, az egészséges szintet jócskán meghaladó grafikonfetisizmussal.

Kell egy hét együttlét! - hirdette pár éve a tavaly már látszólag ötnaposra rövidült Sziget fesztivál szlogenje, és szerencsére az egy hetet idén is megkapták a megszállott fesztiválozók, még ha a szervezők meg is unták a természetes számok világát (egyes vélemények szerint jövőre a mínusz tizenharmadik és a mínusz hatodik nap között tartják meg a rendezvényt)....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés