Előfizetői tartalom

Végre megszülethet az igazi megoldás (Portfólió-ajánlók)

Portfolio
Alapjaiban változott meg a profik véleménye a nemzetközi és hazai befektetési lehetőségeket illetően az elmúlt hónapokban, az alapkezelők ehavi portfólió-ajánlóikban jellemzően optimizmusuknak adtak hangot. A makrogazdasági problémák téren talán már a megoldás útjára léptünk, a részvénypiaci rali pedig kis szerencsével továbbra is kitarthat. A kockázatokról persze nem szabad elfeledkezni, hiszen könnyen lehet, hogy a mostani kedvező hangulatot csak az eltúlzottan optimista várakozások gerjesztik, nem pedig a valóban ígéretes fundamentális helyzet.

Utoljára tavasszal tettük közzé a Portfolio.hu portfólió-ajánlói keretében a profi befektetők véleményét a nemzetközi és hazai piacokon kínálkozó befektetési lehetőségekkel kapcsolatban, a pár hónapos szünet alatt azonban a hatalmasat fordult a világ a pénzügyi szektorban. Az alapkezelők sem voltak restek, alaposan átvariálták a tavaszi bizonytalan helyzetben kialakított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés