Előfizetői tartalom

Megérkezett az Erste Nyugdíjpénztár válasza a zárlatra

Portfolio
A PSZÁF határozata alapján 2009. július 23-tól tagbelépési illetve átlépési zárlat van az Erste Önkéntes és Magánnyugdíjpénztárnál. A zárlat mögött a fő ok az új nyilvántartási rendszer miatt bekövetkező számos szabálytalanság, a felügyelet szerint a hiányosságokat haladéktalanul, legkésőbb szeptember végéig orvosolni kell. A következőkben az Erste Nyugdíjpénztár közleményét közöljük változatlan formában.

Kapcsolódó cikkünk2009.08.04 09:28Áll a bál az Erste pénztáránál - Zárlat az új és átlépő tagokraAz Erste Nyugdíjpénztár 2009-től a szolgáltatási színvonal emelése érdekében, illetve a korszerű nyilvántartási, adatbiztonsági elvárásoknak megfelelően új nyilvántartási rendszert vezetett be. A bevezetés egyik legfontosabb eleme a régi rendszerben szereplő adatállományok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés