Előfizetői tartalom

Páros lábbal rúgták ki a befolyásos üzletembereket

Portfolio
Az amerikai szövetségi garanciaalap - ami 44 millió állampolgár nyugdíja felett őrködik - szerződést bontott három vagyonkezelővel, akikre még tavaly decemberben bízott összességében 2.5 milliárd dollárt. Piaci információk szerint az ügynek köze volt ahhoz, hogy az állami intézmény korábbi vezetője ellen vizsgálatot indítottak, hiszen erős a gyanú, hogy információkat szolgáltatott ki még a pályázatok elbírálása előtt.

A vállalati nyugdíjprogramok amerikai szövetségi garanciaalapja (PBGC, Pension Benefit Guaranty Corp.) három nagyobb piaci szereplővel is felbontotta a korábban megkötött szerződését, ugyanis vizsgálatot indítottak az állami intézmény volt vezetője Charles Millard ellen, mivel erős a gyanú, hogy a nyertes pályázatok elbírálása előtt információkat szolgáltatott ki a későbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés