Előfizetői tartalom

Sutba dobhatjuk a katasztrófa-forgatókönyvet

Portfolio
Hiába árazott a piac tavaly katasztrófát, Oroszország túl van a nehezén, bár az egész piacra fogadni még túl korai lenne a Raiffeisen Capital Management feltörekvő piaci szakértője szerint. 2010-ben már ismét növekedésre számíthatunk az országban, amit főként a lényegesen a korábbi mélypontok felett stabilizálódó olajár támogathat, megerősítve a rubel erősödésével.

A kőolaj árfolyamának feltámadása a 30 dollár körüli mélypontokról ígéretes fejlemény az orosz gazdaság számára, amely 2009 első félévének végére még mindig 10 százalékkal zsugorodott az egy évvel korábbi szinthez képest, de ha a fekete arany ára 60-70 dollár között stabilizálódik, akkor 2010-ben már ismét növekedésre kapcsolhat - véli Angelika Millendorfer,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés