Előfizetői tartalom

Visszaléphetünk a tb-rendszerbe, de hogyan is? (PSZÁF)

Portfolio
Két héttel ezelőtt elfogadta az Országgyűlés, hogy a magánnyugdíjpénztári tagok visszaléphessenek az állami tb-rendszerbe, abban az esetben, ha 2008 végéig betöltötték az 52. életévüket. A következőkben a PSZÁF ezzel kapcsolatos közleményét közöljük változatlan formában, amiből kiderül, hogy milyen módon tehetjük meg a visszalépést.

Az Országgyűlés 2009. június 29-én elfogadott törvénye lehetővé teszi, hogy a magánnyugdíjpénztári tagok egy része - ha úgy dönt - 2009. december 31-ig visszaléphessen a társadalombiztosítási (tb) nyugdíjrendszerbe. A lehetőség azon pénztártagok számára nyílik meg, akik 2008. december 31-éig betöltötték 52. életévüket és önként (nem pályakezdőként) váltak magánnyugdíjpénztári...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés