Előfizetői tartalom

Borzalmas repülőbaleset! - Azonnal szörnyethalt a sztár

Portfolio
Egy dél-franciaországi siklórepülő versenyen életét vesztette az ország legnagyobb fedezeti alapjának elnök-vezérigazgatója, pedig tapasztalt repülős hírében állt, aki élt-halt a sportért. Az alap elnöksége mindent megtesz azért, hogy mihamarabb pótolja a vezetőt, egy befektetőknek eljuttatott levélben pedig azt írják, hogy a szörnyű tragédia nem befolyásolja a vállalat jövőjét.

Franciaország legnagyobb fedezeti alapjának, a Capital Fund Management elnök-vezérigazgatója életét vesztette egy siklórepülő balesetben, az alap vezetősége pedig minden erejével azon dolgozik, hogy megtalálja az utódját az ismert alapkezelőnek - írja a Bloomberg. A CFM 2.7 milliárd dolláros vagyont kezel, a tavaly év történelmi veszteségei után pedig éppen most kezdett éledezni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés