Előfizetői tartalom

Rántottak egy nagyot a kötvényalapokon is

Portfolio
Nemcsak a részvényalapok számára hozott átmeneti megnyugvást a márciusban elstartolt tőkepiaci szárnyalás, a hazai alapkezelők kötvényalapjainak többsége is profitálni tudott a kockázatvállalási kedv megélénkülését, és így a feltörekvő piaci kötvények iránti kereslet növekedését hozó eufóriából. A 2008-as eseményeket azért az elmúlt pár hónap nem tudta elfeledtetni, bár az igazán releváns hosszú távú hozamadatok már lényegesen kiegyensúlyozottabb képet festenek.

Kapcsolódó cikkünk2009.07.07 07:12 Nagyot durrantak a részvényalapok - 60 százalék felett az éllovasVégre meglódultak a kötvényalapok is. 2009 első fele felüdülést hozott a 2008 végén komoly viharokat átélt hazai kötvénypiacoknak, és így a jobbára a magyar állampapírokban utazó kötvényalapok portfóliómenedzserei számára is. A március elején startolt részvénypiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés