Előfizetői tartalom

Nagyot durrantak a részvényalapok - 60 százalék felett az éllovas

Portfolio
Szemet gyönyörködtető hozamokban részesülhettek a részvényalapok befektetői 2009 első félévében, mintegy kárpótlásként a 2008-ban elszenvedett szinte példátlan veszteségekért. A legjobb alapok a feltörekvő piaci részvényalapok közül kerültek ki, de nem szabad elfeledkeznünk a hosszabb távú adatokról sem, amelyek világosan tükrözik még a hitelválság kapcsán kialakult piaci helyzet hatásait.

Itt van már a Kánaán?. 2009 első féléve egyértelmű fellélegzést hozott a részvényalapok megtépázott idegzetű portfóliómenedzserei számára, szinte minden piacon szemrevaló hozamokat zsebelhettek be a márciusban elindult medvepiaci raliban. A hirtelen kibontakozott és éppen nagyjából a félév végéig kitartó eufória a feltörekvő piacokat 40-50-60 százalékkal repítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés