Előfizetői tartalom

Azt hiszed, jó döntéseket hozol? Felejtsd el, a stressz mindenkit meghülyít!

Portfolio
A pénzügyi piacokról gondolkodva sokszor hajlamosak vagyunk elfeledkezni az emberi tényezőről, mondván, nagyon sok befektető döntéseinek együttes hatása alakítja az eseményeket, így a téves nézetek nem téríthetik el az árfolyamokat tartósan. De mi van, ha minden befektető hibázik? Akkor bizony baj van, és ami a legrosszabb hír: mindannyian torz döntéseket hozunk kiélezett helyzetben, a bukástól rettegve túl merésszé, a nyereséget látva pedig puhány módon óvatosakká válunk.

Az elmúlt egy év tőkepiaci eseményeit sokféleképpen értelmezhetjük, de hogy nem a "normál ügymenetet" láttuk, arról nem kevés befektető hirtelen őszült halántéka és állandósult ideges kézremegése tanúskodik világszerte. Miközben az akadémikusok egy része az extrém események bekövetkezési valószínűségeit fontolgatják - a világegyetem teljes története alatt hányszor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés