Előfizetői tartalom

Tragédia: 400,000 ember vált földönfutóvá

Portfolio
A Reuters gyűjtése alapján a világ legnagyobb pénzügyi szereplői 373,000 embertől váltak meg a válság miatt, a legnagyobb létszámleépítések pedig a válság által leginkább érintett bankokat érinti. A szektorban az elmúlt években tapasztalható hitelezés-felfutás miatt gyorsan nőtt a foglalkoztatottak száma is, a túlságosan nagyra növekvő szereplőknél pedig a drasztikus költségcsökkentés az elbocsátásokkal oldható meg.

A válság hatására a világ vezető pénzügyi intézményei, így például a nagyobb bankok, biztosítók és vagyonkezelők összességében 373,760 embert tettek az utcára, amint az a Reuters gyűjtéséből kiderült. A táblázatban a bejelentett legnagyobb létszámleépítések szerepelnek, azonban az itt feltüntetett adatok nem feltétlenül egyeznek meg a ténylegesen munkanélkülivé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés