Előfizetői tartalom

Zártvégűvé alakult a Raiffeisen Ingatlan Alap

Portfolio
Az Átalakulási Tájékoztatójában és a 2009. február 26-án közzétett Átalakulási Hirdetményben rögzítetteknek megfelelően 2009. április 2-i hatállyal 4 éves futamidejű, tőke- és hozamgarantált zárt végű alappá alakult a Raiffeisen Ingatlan Alap. Az átalakulás a törvényi előírásoknak megfelelően, a befektetők biztonságának maximális szem előtt tartásával történt.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) nyilvántartásba vette a zárt végű Raiffeisen Ingatlan Alapot. A nyilvántartásban történő átsorolásra azután kerülhetett sor, hogy az Alapkezelő teljesítette a törvényben és az Átalakulási Tájékoztatóban előírt feltételeket, így • 2009. február 26-án a PSZÁF jóváhagyta az Alap Átalakulási Tájékoztatóját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés