Előfizetői tartalom

Elment a gigász

Portfolio
Múlt hét pénteken hunyt el Jack Dreyfus, aki az amerikai befektetési alappiac egyik meghatározó személyisége volt, többek között ő indított először aktív reklámkampányt az alapjai beindításához. Úttörőnek számított a piacon, 1952-ben alapította a Dreyfus alapkezelőt, ami a kezdeti nehézségek után nagy népszerűségnek örvendett, nemhiába hiszen, aki 1952 és 1964 között itt fektette a pénzét, az 604 százalékos hozamot érhetett el, miközben a referenciaindex 346 százalékot hozott.

Pénteken egy New York-i kórházban 95 éves korában elhunyt Jack Dreyfus, aki az amerikai befektetési alappiac egyik meghatározó személyisége volt. Az általa alapított befektetési alap a nevét viselte, az intézmény logójaként nyilvántartott híres oroszlánfej miatt a piacon pedig csak úgy nevezték, mint az "Oroszlán a Wall Streeten" - írja a Bloomberg. Dreyfus 1913. augusztus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés