Előfizetői tartalom

Eljött az idő az ingatlanalapok befektetői számára

Portfolio
Ma válthatják vissza utoljára befektetési jegyeiket azok a befektetők, akik nem kívánnak résztvenni a zártvégűvé alakuló Raiffeisen Ingatlanalapban, de az Európa Ingatlanalap ügyfelei sem halogathatják sokáig a döntést. A két alap tőkevédelemmel és garantált minimumhozammal igyekszik megtartani a befektetőket, akik az elmúlt hónapokban az ingatlanalapoknál korábban szokatlan nagyságú veszteségeket szenvedtek el. Az viszont biztosan nem fordulhat elő, hogy valaki ne kapja meg a pénzét, az alapkezelők banki hátterükre támaszkodva igyekeznek teljesíteni a megbízásokat.

Várva várt napoknak talán kicsit erős lenne nevezni, de mindenesetre az ingatlanalapok sagájának újabb fejezete zárul le az előttünk álló bő egy hétben. A novemberben felfüggesztett ingatlanalapok közül ugyanis két meghatározó nagyságú szereplő, az Európa Ingatlan Alap és a Raiffeisen Ingatlan Alap hamarosan zártvégűvé alakul. Két kisebb alap, a MAG Ingatlan Alap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés